Tarjottimen kokoisena = 3 x 4 paahtoleipää

48 paahtoleipäviipaletta (Vaasan iso paahto)

Täyte:
2 dl kermaa
Majoneesia
150 g savukinkkua
2 keitettyä munaa
Kurkkusalaattia
Purjoa
Sitr.pippuria
Paprikajauhetta
Aromisuolaa

1,5 pakettia Snellmanin ruohosipulimaksapasteijaa

Vispaa kerma vaahdoksi. Lisää majoneesia niin paljon että kerman maku häviää
Pilko kinkku ja munat pieneksi silpuksi.
Mausta kurkkusalaatilla, purjolla, sitr.pippurilla ja paprikajauheella. 
Tarkista maku ja lisää aineita jos jotain jää uupumaan. 
Laita mössö tehosekoittimeen, näin saat täyteaineesta tasaistayes

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois.
Lado leivät tarjottimelle 3 x 4 kpl. 
Kostuta maidolla.
Laita ensimmäiseen väliin kinkkutäytettä
Lado toinen kerros leipiä ja kostuta.
Keskimmäiseen väliin laita Snellmanin ruohosipuli maksapasteijaa.
Lado kolmas kerros leipiä ja kostuta.
Levitä kinkkutäytettä.
Lado viimeinen leipäkerros, kostuta
Kääri kelmu ympärille ja yöksi jääkaappiin kostumaan.

Päälle:
Kermaa ja majoneesia

Koristele seuraavana päivänä esim. 
kinkkua, kurkkua, tomaattia, salaattia, kananmunia, viinirypäleitä, fetaa, paprikaa tai mitä milloinkin,