Pohja:
14 kpl Cafe au Lu Bastone-keksejä
40 g margariinia

Täyte:
200 g tummaa suklaata (70%)
2.5 dl Flora vanilla
200 g tuorejuustoa
½ dl sokeria

Murskaa keksit ja sekoita sulan rasvan joukkoon.
Painele vuoan pohjalle.
Laita vuoka pakastimeen täytteen teon ajaksi.

Sulata suklaa vesihauteessa.
Vatkaa flora vanilla vaahdoksi.
Vatkaa tuorejuusto ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä.
Levitä vaahdosta puolet pohjan päälle. Valuta puolet suklaasta ja tee haarukalla raitoja.
Lisää loput vaahdot ja tee taas raitoja loppusuklaasta.


Laita pakastimeen ja ota sulamaan 10-15 min ennen tarjoilua.

Itse tein annoksesta kaksi kakkua, joiden halk. oli 17 cm. Pahvisia paistovuokia löytyy kaupantiskiltä. 
Koska jäädykettä ei voi pakastaa enää uudelleen, on paras tehdä sopivan pieniä kakkuja jotta ne tulee syödyksi kerralla enlightened