syd.kakku%20%282%29-normal.jpg

Voitele irtopohjavuoka.

Murskaa digestive keksejä 14 kpl, sulata  25-50 g voita, sekoita keskenään.

Painele muruseos vuoan pohjalle.

 

Täyte:

6-8 liivatelehteä

800 g philadelphia tuorejuustoa

2,5 dl maitoa

2,5 dl sokeria

120 g valkoista suklaata

120 g maitosuklaata

120 g tummaa suklaata

5 dl kermaa vaahdotettuna

Koristeeksi: suklaarouhetta yms.

 

Sekoita philadelpiajuusto sekä sokeri massaksi. Lisää joukkoon maito ja sekoita.

Jaa tuorejuusto 3 eri kulhoon tasaisesti.

Sulata liivatelehdet vesiastiassa.

Sulata maitosuklaa, tumma suklaa sekä valkosuklaat eri astioissa. Sekoita joka tuorejuustoon eri suklaat. Jaa liivatteet 3 osaan ja sekoita joka astiaan osa. 

Jaa vaahdotettu kerma 3 yhtä suureen osaan ja lisää tuorejuustoihin.

Sekoita kukin täyte hyvin.

Laita pohjan päälle maitosuklaa-täyte, laita jääkaappiin hyytymään esim ½-1 tuntia.

Lisää valkosuklaa-täyte, hyydytä jälleen.

Laita viimeiseksi tumma suklaa -täyte, hyydytä. 

Ennen tarjoilua raasta suklaata kakun päälle.