Voitele irtopohjavuoka.
Murskaa digestive keksejä 14 kpl, sulata 25-50 g voita, sekoita keskenään.
Painele muruseos vuoan pohjalle.
Täyte:
6-8 liivatelehteä
800 g philadelphia tuorejuustoa
2,5 dl maitoa
2,5 dl sokeria
120 g valkoista suklaata
120 g maitosuklaata
120 g tummaa suklaata
5 dl kermaa vaahdotettuna
Koristeeksi: suklaarouhetta yms.
Sekoita philadelpiajuusto sekä sokeri massaksi. Lisää joukkoon maito ja sekoita.
Jaa tuorejuusto 3 eri kulhoon tasaisesti.
Sulata liivatelehdet vesiastiassa.
Sulata maitosuklaa, tumma suklaa sekä valkosuklaat eri astioissa. Sekoita joka tuorejuustoon eri suklaat. Jaa liivatteet 3 osaan ja sekoita joka astiaan osa.
Jaa vaahdotettu kerma 3 yhtä suureen osaan ja lisää tuorejuustoihin.
Sekoita kukin täyte hyvin.
Laita pohjan päälle maitosuklaa-täyte, laita jääkaappiin hyytymään esim ½-1 tuntia.
Lisää valkosuklaa-täyte, hyydytä jälleen.
Laita viimeiseksi tumma suklaa -täyte, hyydytä.
Ennen tarjoilua raasta suklaata kakun päälle.
Kommentit