IMG_4581-normal.jpg

Pirkka-lehdestä löytyi tämä ohje:

Pohja:

200 g margariinia

3 munaa

2 dl sokeria

3,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 tl vaniljasokeria

200 g jäisiä vadelmia

 

Täyte ja kuorrutus:

2 dl vadelmahilloa

1 rs appelsiinituorejuustoa

2 dl tomusokeria

250 g rahkaa

 

Sulata rasva. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet.

Lisää sula rasva.

Peltinä käytin astetta pienempää peltiä kuin tavallisesti. Kaada leivinpaperin päälle taikina. Murskaa jäiset vadelmat ja ripottele taikinan päälle.

Paista 200 ast 20 min.

Leikkaa levy kahtia. Jäähdytä.

Levitä toisen levyn päälle vadelmahilloa.

Sekoita tuorejuusto + tomusokeri, lisää joukkoon maitorahka.

Levitä puolet juustotäytteestä hillon päälle.

Nosta toinen pohja nurinpäin päälle. Levitä loput juustolevitteestä  päälle. Leikkaa annospaloiksi.

Pursota vadelmahillosta esim. sydämet.